Stylový blog

Udržte si přehled o světě módy díky čerstvým článkům přímo od osobní stylistky. Nechte se inspirovat mými radami, zjistěte tipy, triky, zajímavosti, anebo prostě jen relaxujte, čtěte, no a pozvedněte svůj styl.
Minimalistický šatník: Váš průvodce jednoduchostí

Minimalistický šatník: Váš průvodce jednoduchostí

Už jste někdy otevřeli dveře šatníku a přemýšleli, co si vzít na sebe, i když byl plný oblečení? Přemíra možností může být paralyzující. Ale představte si prostor, kde každý kousek má své místo, kde jednoduchost a míra dávají životu harmonii. To je minimalistický šatník – cíl, díky kterému klíčové kousky utvářejí nejen váš styl, ale vedou k efektivnímu uspořádání šatníku a klidu mysli.

číst více
Móda pro baculky: Stylové trendy a tipy pro vás

Móda pro baculky: Stylové trendy a tipy pro vás

Někdy může být cesta k nalezení oblečení, ve kterém se cítíme nejen pohodlně, ale i krásně, frustrující. Zvlášť v obchodech, kde se zdá, že móda pro baculky je něčím, co bylo přehlédnuto. Ale nezoufejte – dennodenně vznikají nové způsoby, jak podtrhnout a ocenit krásu plnějších křivek. Tento článek je tu od toho, aby vám poskytl stylové trendy a tipy pro vás, s kterými se stanete pánem vašeho šatníku.

číst více
Třídění šatníku: jak efektivně na to?

Třídění šatníku: jak efektivně na to?

Roztřídit šatník a udělat v něm kompletní pořádek může být náročný úkol, který děsí už jenom při pouhé představě. Nicméně, tento úkol je nezbytný pro vytvoření funkčního a stylového šatníku. V článku si podrobně rozebereme jednotlivé kroky, kterými v průběhu celého procesu postupně budete procházet. Roztříděním šatníku snadno uvidíte, co máte, no a v neposlední řadě vytvoříte nové kombinace oblečení. A to za to stojí, že?!

číst více
Outfit na jaro 2024

Outfit na jaro 2024

Po dlouhé zimě plné kabátů a svetrů máme chuť zbavit se všech těch vrstev navíc a s příchodem jarní sezóny začít přemýšlet o osvěžení našeho šatníku. Módní trendy se každý rok obměňují a jaro 2024 je letos o různých barevných kombinacích, hravých vzorech a komfortních, všestranných kouscích, které můžete kombinovat jak na každodenní nošení, tak na společenskou událost.

číst více
Základy šatníku v životě každé ženy

Základy šatníku v životě každé ženy

Šatník každé ženy by měl obsahovat určité základy, které jsou univerzální a nadčasové. Patří mezi ně oblečení jako bílé tričko, klasické sako, černé kalhoty a další. Tyto kousky lze snadno nosit, a navíc kombinovat / sladit s dalšími kousky v šatníku. Investicí do kvalitních elementárních kousků tak můžete vytvořit základ pro stylový a funkční šatník, který nikdy nevyjde z módy.

číst více